Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Joensuuhun Kuorma-autoasentajaa raskaskaankaluston asennus tehtäviin. Työ sisältää muitakin raskaankaluston huolto ja korjaustoimenpiteitä. Edellytämme: - alan koulutusta tai raskaankaluston teknistä tuntemusta - kiinostusta alaa kohtaan. - reipasta asennetta. Hyvälle tekijälle pitkäaikainen työsuhde. hakemukset pikaisesti osoitteeseen: hakemukset@innolinkstaff.fi ja otsikoksi" Kuorma-autoasentaja Joensuu"...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Joensuu Asennus, huolto ja puhtaanapito Joensuu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut Innolink Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80101 - Joensuu .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus