Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kuopion Seudun Päihdepalvelusäätiö tuottaa laitospalveluita päihdeongelmaisille vieroituksessa ja laitoskuntoutuksessa. Haemme ohjaajaa pitkäaikaisen työntekijämme jäädessä osa-aikaeläkkeelle. Työ on kokopäivätyö ja sijoittuu vieroitushoitoihin ja kuntoutukseen. Työ on osittain kolmivuorotyötä.
Pääsyvaatimuksena on lähihoitajan tai sosionomin tutkinto. Eduksi katsomme kokemuksen päihde-ja mielenterveystyöstä sekä tehtävään tarvittavat lääkehoidon opinnot.
Edellytämme hakijalta kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta sekä ryhmänohjaus taitoja.
Tehtävään valittu palkataan Kuopion Päihdepalvelusäätiön palvelukseen. Käytämme neljän kuukauden koeaikaa

Web-osoite: http://www.ksps.fi Työnantaja: Kuopion Seudun Päihdepalvelusäätiö Sijainti: Sammonkatu 16 A, 70500 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiina Heikkinen, 0447186087, tiina.heikkinen@ksps.fi Hakemukset: Kirjalliset hakemukset lähetetään sähköpostilla toimitusjohtaja pirkko.paakeli-kurronen@ksps.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sammonkatu 16 A, 70500 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Kuopion Seudun Päihdepalvelusäätiö Y-tunnus 1978560-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Kuopion Seudun Päihdepalvelusäätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Sammonkatu 16 A, 70500 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa