Duunitori suosittelee
Asuntomarkkinoista kiinnostunut viestinnän osaaja

Suomen Vuokranantajat ry

Helsinki

Myyjä

Etelä-Suomen Paperitukku

Riihimäki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion Seudun Päihdepalvelusäätiö tuottaa laitospalveluita päihdeongelmaisille vieroituksessa ja laitoskuntoutuksessa. Haemme ohjaajaa pitkäaikaisen työntekijämme jäädessä osa-aikaeläkkeelle. Työ on kokopäivätyö ja sijoittuu vieroitushoitoihin ja kuntoutukseen. Työ on osittain kolmivuorotyötä. Pääsyvaatimuksena on lähihoitajan tai sosionomin tutkinto. Eduksi katsomme kokemuksen päihde-ja mielenterveystyöstä sekä tehtävään tarvittavat lääkehoidon opinnot. Edellytämme hakijalta kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta sekä ryhmänohjaus taitoja. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Kuopio musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuopion Seudun Päihdepalvelusäätiö Y-tunnus 1978560-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Kuopion Seudun Päihdepalvelusäätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus