Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 22.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kuopion keskustaan FOODI ravintolaan kassatarjoilijoita. Työnhakijalta odotamme reipasta ja nuorekasta asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Koulutamme sinut työtehtävään, kunhan sinulla on hygieniapassi. Anniskelupassin voit hankkia myös työsuhteen alkaessa. Työpaikkoja on avoinna kaksi, joista toisen työaika on kokoaikainen sekä toinen osa-aikainen (n. 90-100 tuntia/ 3 vko)....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Kuopio ravintola-alan asiakaspalvelu Kuopio ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Kuopio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuopion Ravintolaliike Oy Y-tunnus 2476612-3 Toimiala Ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassatarjoilijoita, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut Kuopion Ravintolaliike Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa