Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kuopion keskustaan FOODI ravintolaan kassatarjoilijoita. Työnhakijalta odotamme reipasta ja nuorekasta asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Koulutamme sinut työtehtävään, kunhan sinulla on hygieniapassi. Anniskelupassin voit hankkia myös työsuhteen alkaessa. Työpaikkoja on avoinna kaksi, joista toisen työaika on kokoaikainen sekä toinen osa-aikainen (n. 90-100 tuntia/ 3 vko)....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Kuopio ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuopion Ravintolaliike Oy Y-tunnus 2476612-3 Toimiala Ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassatarjoilijoita, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut Kuopion Ravintolaliike Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus