Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme tiimiimme energistä, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä liikunnanosaajaa. Sinulla tulee olla liikunta-alan koulutusta sekä kokemusta ryhmäliikunnanohjauksesta. Mikäli sinulla on vahvaa kiinnostusta alaa kohtaan, mutta et omaa koulutusta, olemme avoimia myös mahdollisuudesta oppisopimuskoulutukseen.
Monipuolinen toimenkuvasi koostuu asiakaspalvelusta vastaanotossa, kuntosali- ja ryhmäliikunnanohjauksesta sekä Personal Training-palveluista. Omalla innokkaalla asenteellasi ja ammattitaidollasi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme ja saat tukemme ammatillisen osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Hakemukset ja lisätietoja: johanna.helisten@gofit.fi p. 040 -737 5472

Työnantaja: Kuntosali- ja liikuntapalvelut GoFit Oy Sijainti: Jukupolku 3, 85100 KALAJOKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Helisten Johanna, Puh: (040) 737 5472, johanna.helisten@gofit.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jukupolku 3, 85100 KALAJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Kuntosali- ja liikuntapalvelut GoFit Oy Y-tunnus 2560012-5 Toimiala Kuntokeskukset

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

236 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

68 000 € -32 %

Liikevoitto-%

29 % -31 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kuntosali- ja liikuntapalvelut GoFit Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kalajoki , osoitteessa Jukupolku 3, 85100 KALAJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa