Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kiinteistövastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Myyjä

Etelä-Suomen Paperitukku

Riihimäki

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Kesätöihin Löylyyn!

Royal Ravintolat Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme tiimiimme energistä, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä liikunnanosaajaa. Sinulla tulee olla liikunta-alan koulutusta sekä kokemusta ryhmäliikunnanohjauksesta. Mikäli sinulla on vahvaa kiinnostusta alaa kohtaan, mutta et omaa koulutusta, olemme avoimia myös mahdollisuudesta oppisopimuskoulutukseen. Monipuolinen toimenkuvasi koostuu asiakaspalvelusta vastaanotossa, kuntosali- ja ryhmäliikunnanohjauksesta sekä Personal Training-palveluista. Omalla innokkaalla asenteellasi ja ammattitaidollasi sinulla on mahdollisuus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Kalajoki liikuntapalvelut ja urheiluala Kalajoki musiikki- ja viihdealan tehtävät Kalajoki liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuntosali- ja liikuntapalvelut GoFit Oy Y-tunnus 2560012-5 Toimiala Kuntokeskukset

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kuntosali- ja liikuntapalvelut GoFit Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kalajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus