Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme tiimiimme energistä, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä liikunnanosaajaa. Sinulla tulee olla liikunta-alan koulutusta sekä kokemusta ryhmäliikunnanohjauksesta. Mikäli sinulla on vahvaa kiinnostusta alaa kohtaan, mutta et omaa koulutusta, olemme avoimia myös mahdollisuudesta oppisopimuskoulutukseen. Monipuolinen toimenkuvasi koostuu asiakaspalvelusta vastaanotossa, kuntosali- ja ryhmäliikunnanohjauksesta sekä Personal Training-palveluista. Omalla innokkaalla asenteellasi ja ammattitaidollasi sinulla on mahdollisuus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Kalajoki liikuntapalvelut ja urheiluala Kalajoki musiikki- ja viihdealan tehtävät Kalajoki liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät Kalajoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuntosali- ja liikuntapalvelut GoFit Oy Y-tunnus 2560012-5 Toimiala Kuntokeskukset

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kuntosali- ja liikuntapalvelut GoFit Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kalajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa