Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hieroja yrittäjää Liikunta -ja hyvinvointikeskus Kuntomo Zeppelin Liikunta -ja hyvinvointikeskus Kuntomo toimii Zeppeliinissä Kempeleessä. Kuntomossa on kuusi hoitohuonetta ja nykyaikainen liikuntakeskus. Kauppakeskus Zeppelinissä käy joka vuosi yli 3,5 miljoona asiakasta. Meille Kuntomossa asiakas ja työntekijä ovat kaiken keskiössä. Näiden kahden joukon hyvinvointi on Kuntomon perusta! Etsimme nyt Terapia puolen tiimiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Kempele hyvinvointipalvelut Kempele muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut Kempele .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuntomo Oy Y-tunnus 2507500-9 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Kuntoklubi Oz

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hieroja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kuntomo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kempele . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa