Ilmoitus jätetty 23.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko etsimäme dynaaminen Data Engineer? Kuntarahoituksen Digitaaliset ratkaisut ja hankkeet -osasto etsii energistä datan hallinnan uudistajaa rakentamaan kanssamme moderneja informaation hallinnan ratkaisuja ja data-analytiikkaa. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään aitopaikalla rahoitusalan muutoksen ytimessä ja luomaan alan uusimpia ratkaisuja tietomallien, datan hallinnan ja analytiikan alueilla. Työssäsi pääset keskeiseen rooliin kehittämään tietovarastoratkaisujamme sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tiedonhallinta ja arkistointi Helsinki data analysis and management Helsinki tiedonhallinta ja arkistointi data analysis and management .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuntarahoitus Oyj Y-tunnus 1701683-4 Toimiala Muu luotonanto Rinnakkaistoiminimet Kuntien Asuntoluotto, MuniFin, Kuntaleasing, Kuntarahoitus Apollo

Tämä työpaikka, Data Engineer, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 23.12.2016 ja sen on julkaissut Kuntarahoitus Oyj. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.01.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus