Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vaasan Sähköverkko Oy on osa Vaasan Sähkö -konsernia ja se vastaa sähkön siirrosta ja jakelusta sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoamisesta Länsi-Suomessa seitsemän kunnan alueella. Yhtiössä työskentelee 30 alan ammattilais-ta ja liikevaihto vuonna 2015 oli 30,7 milj. euroa. Haemme KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ Päätehtävänäsi vastaat sähköasemien ylläpidosta ja siihen liittyvistä hankinnoista. Olet osana kunnossapitotiimiä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Vaasa asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Vaasan Sähköverkko Oy - Vasa Elnät Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vaasa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus