Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vaasan Sähköverkko Oy on osa Vaasan Sähkö -konsernia ja se vastaa sähkön siirrosta ja jakelusta sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoamisesta Länsi-Suomessa seitsemän kunnan alueella. Yhtiössä työskentelee 30 alan ammattilais-ta ja liikevaihto vuonna 2015 oli 30,7 milj. euroa. Haemme KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ Päätehtävänäsi vastaat sähköasemien ylläpidosta ja siihen liittyvistä hankinnoista. Olet osana kunnossapitotiimiä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Vaasa Asennus, huolto ja puhtaanapito Vaasa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Vaasan Sähköverkko Oy - Vasa Elnät Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa