Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vaasan Sähköverkko Oy on osa Vaasan Sähkö -konsernia ja se vastaa sähkön siirrosta ja jakelusta sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoamisesta Länsi-Suomessa seitsemän kunnan alueella. Yhtiössä työskentelee 30 alan ammattilais-ta ja liikevaihto vuonna 2015 oli 30,7 milj. euroa. Haemme KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ Päätehtävänäsi vastaat sähköasemien ylläpidosta ja siihen liittyvistä hankinnoista. Olet osana kunnossapitotiimiä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Vaasa asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Vaasan Sähköverkko Oy - Vasa Elnät Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus