Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Veisto Oy:lle Kissakosken sahalaitokselle kunnossapitoasentajaa! Työssäsi vastaat omassa vuorossasi laitteiden kunnossapidosta sekä suoritat ennakoivaa huoltoa. Odotamme hakijoilta hitsaustaitoa, hyvää asennetta työntekoon sekä tiimityötaitoja. Eduksi luetaan hydrauliikka- ja paineilmaymmärrys. Kyseessä on 2 - vuorotyö, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Go On Mikkeli Juuso Kangaskorpi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Hirvensalmi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hirvensalmi Asennus, huolto ja puhtaanapito Hirvensalmi sähkö- ja automaatioalan tehtävät ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Hirvensalmi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Yhtiöt, Mikkeli. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 52550 - Hirvensalmi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus