Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Veisto Oy:lle Kissakosken sahalaitokselle kunnossapitoasentajaa! Työssäsi vastaat omassa vuorossasi laitteiden kunnossapidosta sekä suoritat ennakoivaa huoltoa. Odotamme hakijoilta hitsaustaitoa, hyvää asennetta työntekoon sekä tiimityötaitoja. Eduksi luetaan hydrauliikka- ja paineilmaymmärrys. Kyseessä on 2 - vuorotyö, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Go On Mikkeli Juuso Kangaskorpi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Hirvensalmi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hirvensalmi Asennus, huolto ja puhtaanapito Hirvensalmi sähkö- ja automaatioalan tehtävät ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Hirvensalmi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Yhtiöt, Mikkeli. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 52550 - Hirvensalmi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa