Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Veisto Oy:lle Kissakosken sahalaitokselle kunnossapitoasentajaa! Työssäsi vastaat omassa vuorossasi laitteiden kunnossapidosta sekä suoritat ennakoivaa huoltoa. Odotamme hakijoilta hitsaustaitoa, hyvää asennetta työntekoon sekä tiimityötaitoja. Eduksi luetaan hydrauliikka- ja paineilmaymmärrys. Kyseessä on 2 - vuorotyö, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Go On Mikkeli Juuso Kangaskorpi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Hirvensalmi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hirvensalmi asennus, huolto ja puhtaanapito Hirvensalmi sähkö- ja automaatioalan tehtävät ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Yhtiöt, Mikkeli. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 52550 - Hirvensalmi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus