Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Tule mukaan rakentamaan yhdessä parempia kuntapalveluita!

Taitoa tuottaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita omistajinaan toimiville kunnille, kuntayhtymille ja kuntien omistamille osakeyhtiöille koko maassa. Tavoitteemme on rakentaa suomalaista yhteiskuntaa tuottamalla laadukasta talous- ja henkilöstödataa johtamisen tueksi hyödyntäen yhteisiä parhaita käytäntöjä.

Haemme Rovaniemen tai Ivalon toimipisteeseen pääkirjanpitäjää/ kirjanpitäjää heti alkavaan vakinaiseen työsuhteeseen.

Tehtävään etsitään kirjanpidon ammattilaista, jolla on kokemusta itsenäisestä kirjanpitotyöstä sekä tilinpäätöksen ja mahdollisesti myös konsernitilinpäätöksen laatimisesta. Kokemus kunnallisesta kirjanpidosta on eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää taloushallinnon palveluympäristön tuntemista sekä tarkkaa, oma-aloitteista ja analyyttistä työotetta sekä kykyä työskennellä paineen alla ja noudattaa tiukkoja aikatauluja.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet oma-aloitteinen, innostunut ja innostava sekä loistava tiimipelaaja. Odotamme hakijalta lisäksi kehitysmyönteisyyttä, positiivista suhtautumista muuttuvaan työympäristöön sekä hyvää paineensietokykyä.

Tehtävässä pääset taloushallinnon näköalapaikalle vahvasti kehittyvässä työympäristössä. Taitoa tarjoaa työntekijöilleen monipuolisesti koulutuksia sekä tukee KLT-tutkinnon suorittamista.

Tehtävää haetaan sähköisesti. Teknistä tukea hakemuksen jättämiseen saat numerosta 020 610 9527 (ma - pe 7-15)

Web-osoite: http://www.taitoa.fi Työnantaja: Kunnan Taitoa Oy Sijainti: 96100 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tehtävää koskevia lisätietoja antaa kirjanpitopäällikkö Seija Voutilainen, 020 610 9932, seija.voutilainen @ taitoa.fi. Hakemukset: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/118610 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 96100 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Kunnan Taitoa Oy Y-tunnus 2360731-5 Toimiala Yhdistetyt toimistopalvelut Rinnakkaistoiminimet Polar Taitoa, Polarmon, Kaakon Taitoa, Seutulaskenta, Seutuhankinta Kymenlaakso

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

25 820 958 € 68 %

Liiketoiminnan tulos

290 222 € -3 %

Henkilöstö

382 155

Liikevoitto-%

1 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pääkirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kunnan Taitoa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96100 - Rovaniemi , osoitteessa 96100 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa