Duunitori suosittelee
Yrittäjyyden yhteisömanageri

Ladec Oy

Lahti

Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Turun Ylioppilasteatteri hakee uutta TEATTERISIHTEERIÄ! Turun ylioppilasteatteri hakee teatterisihteeriä osa-aikaiseen työsuhteeseen. Turun ylioppilasteatteri tarjoaa ajan hermolla olevaa ohjelmistoa, jota yhdistää määrätietoisuus. Monille jäsenistämme TYT on ollut silta harrastajuudesta ammattiin tähtäävään koulutukseen. Vuodesta 1959 toiminut TYT on vakiinnuttanut paikkansa Turun harrastajateatterikentällä tuottaen vuosittain kotimaisia ja ulkomaisia näytelmäklassikoita sekä kantaesityksiä. Etsimme nyt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Turku kulttuurialan tehtävät Turku taidealan tehtävät Turku hallinto, yleiset toimistotyöt kulttuurialan tehtävät taidealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kulttuurisihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Turun ylioppilasteatteri ry.. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus