Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Turun Ylioppilasteatteri hakee uutta TEATTERISIHTEERIÄ!

Turun ylioppilasteatteri hakee teatterisihteeriä osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Turun ylioppilasteatteri tarjoaa ajan hermolla olevaa ohjelmistoa, jota yhdistää määrätietoisuus. Monille jäsenistämme TYT on ollut silta harrastajuudesta ammattiin tähtäävään koulutukseen. Vuodesta 1959 toiminut TYT on vakiinnuttanut paikkansa Turun harrastajateatterikentällä tuottaen vuosittain kotimaisia ja ulkomaisia näytelmäklassikoita sekä kantaesityksiä. Etsimme nyt teatterisihteeriä monipuolisiin työtehtäviin, jotka sisältävät teatterin tuotannollisia ja hallinnollisia tehtäviä.

Odotamme hakijalta hyvää kirjallista ilmaisutaitoa, kokemusta yhdistystoiminnasta ja yhdistyksen talouden hoidosta sekä soveltuvia opintoja. Tehtävien hoitaminen edellyttää joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Käytännön taidot tietotekniikassa ovat välttämättömiä, ja julkaisujärjestelmien tunteminen on eduksi. Arvostamme TYT:n toiminnan tuntemusta sekä muuta teatterialan kokemusta. B-ajokortti ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työtunteja on viikossa noin 18. Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle. Työsuhde alkaa 3.11.2016 perehdytysjaksolla. Työsuhteen kestosta sovitaan yhdessä tehtävään valitun henkilön kanssa. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Haethan tehtävää viimeistään 28.10.2016.

Web-osoite: http://www.turunylioppilasteatteri.fi/ Työnantaja: Turun ylioppilasteatteri ry. Sijainti: Läntinen rantakatu 23, 20100 TURKU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 03.11.2016 Yhteystiedot: Suvi Puttonen 0409659900 puheenjohtaja@turunylioppilasteatteri.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Läntinen rantakatu 23, 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kulttuurisihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Turun ylioppilasteatteri ry.. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Läntinen rantakatu 23, 20100 TURKU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa