Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yhdistelmäajoneuvon kuljettajaa metsähakkeen ajoon. Käytössä on 3 lavan koukkuyhdistelmä. Aikaisempi kokemus hakkeen/raakapuun ajosta on eduksi. Ajot ovat etelä suomen alueella. (Riihimäki-Helsinki välillä)...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilötieliikenteen kuljetus Hämeenlinna kevyt tavaraliikenne Hämeenlinna raskas tavaraliikenne Hämeenlinna raskaan kaluston käyttö Hämeenlinna henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne raskaan kaluston käyttö Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuljetusliike Vuorenpää Oy Y-tunnus 1057624-9 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kuljetusliike Vuorenpää Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13600 - Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa