Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Työpaikkakuvaus

Elintarvikkeiden jakelua yhdistelmällä. Lähtö- ja saapumispaikka on Mikkeli. Aikaisempi kokemus yhdistelmällä ajosta sekä elintarvikkeiden jakelusta katsotaan eduksi. Viikko töitä ja viikko vapaata.

Web-osoite: http://www.vphkuljetus.fi Työnantaja: Kuljetusliike VP Hämäläinen Ky Sijainti: Insinöörinkatu 12, 50100 MIKKELI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Veli Pekka Hämäläinen, vph@vphkuljetus.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Insinöörinkatu 12, 50100 MIKKELI

Yritystiedot

Toiminimi kuljetusliike vp hämäläinen Y-tunnus 1930412-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kuljetusliike VP Hämäläinen Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli Province , osoitteessa Insinöörinkatu 12, 50100 MIKKELI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus