Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuljetusliike Taipale Oy on vuonna 1946 perustettu jyväskyläläinen perheyritys, joka kuuluu valtakunnalliseen Kaukokiito-järjestelmään. Yrityksellä on terminaalit Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa. Kalusto koostuu 80 kuljetusyksiköstä, joiden kokonaispainot vaihtelevat 10-68 tonnin välillä. Työntekijöitä yrityksessä on yhteensä noin 200. Yrityksen tarjoamiin palveluihin kuuluvat kappaletavara- ja elintarvikekuljetukset, nouto- ja jakelukuljetukset sekä varastointipalvelut Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Hämeenlinna myyntialan tehtävät Hämeenlinna myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuljetusliike Taipale Oy Y-tunnus 0313296-5 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus Rinnakkaistoiminimet Sisä-Suomen Kaukokiito, Ilveskiito, Kiito-Taipale, Taipale Varastointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynti, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Kuljetusliike Taipale Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13430 - Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus