Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuljetusliike Taipale Oy on vuonna 1946 perustettu jyväskyläläinen perheyritys, joka kuuluu valtakunnalliseen Kaukokiito-järjestelmään. Yrityksellä on terminaalit Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa. Kalusto koostuu 80 kuljetusyksiköstä, joiden kokonaispainot vaihtelevat 10-68 tonnin välillä. Työntekijöitä yrityksessä on yhteensä noin 200. Yrityksen tarjoamiin palveluihin kuuluvat kappaletavara- ja elintarvikekuljetukset, nouto- ja jakelukuljetukset sekä varastointipalvelut Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Hämeenlinna myyjät ja kassahenkilöt Hämeenlinna myyntialan tehtävät Hämeenlinna myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuljetusliike Taipale Oy Y-tunnus 0313296-5 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus Rinnakkaistoiminimet Sisä-Suomen Kaukokiito, Ilveskiito, Kiito-Taipale, Taipale Varastointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynti, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Kuljetusliike Taipale Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13430 - Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa