Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan ammattitaitoista kuljettajaa joka tekee työt ripeästi eikä notku huoltoasemilla ja osaa peruuttaa. Kokemus B-linkistä eduksi. Vaihtopaikka Oulu. Työ alkaa heti. Vaadittavat kortit: ADR, ammattipätevyys- ja digikortti Lisätiedot: Juha Yliselä 040-7794216...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilötieliikenteen kuljetus Helsinki kevyt tavaraliikenne Helsinki raskas tavaraliikenne Helsinki raskaan kaluston käyttö Helsinki henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne raskaan kaluston käyttö Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuljetus Yliselä Oy Y-tunnus 2368013-3 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Kuljetus Yliselä Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa