Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan AJONEUVOYHDISTELMÄNKULJETTAJAA Kotka-Kouvola -seudulle turpeen- ja hakekuljetuksiin. Eduksi on lastaustaito pyöräkuormaajalla. Kuljettajalta toivotaan myös taloudellista ajotaitoa sekä huolellisuutta koneiden käsittelyssä. Yhteydenotot työnantajaan mieluummin sähköpostitse osoitteeseen: kuljetus@kuljetusseppala.com. Voit myös soittaa klo 9-17 välisenä aikana numeroon 0400 659 485....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kotka raskaan kaluston käyttö Kotka raskas tavaraliikenne Kotka kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskas tavaraliikenne Kotka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuljetus Tero Seppälä Oy Y-tunnus 2228411-2 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajoneuvoyhdistelmänkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut kuljetus tero seppälä oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48600 - Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa