Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan AJONEUVOYHDISTELMÄNKULJETTAJAA Kotka-Kouvola -seudulle turpeen- ja hakekuljetuksiin. Eduksi on lastaustaito pyöräkuormaajalla. Kuljettajalta toivotaan myös taloudellista ajotaitoa sekä huolellisuutta koneiden käsittelyssä. Yhteydenotot työnantajaan mieluummin sähköpostitse osoitteeseen: kuljetus@kuljetusseppala.com. Voit myös soittaa klo 9-17 välisenä aikana numeroon 0400 659 485....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kotka raskaan kaluston käyttö Kotka raskas tavaraliikenne Kotka kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuljetus Tero Seppälä Oy Y-tunnus 2228411-2 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajoneuvoyhdistelmänkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut kuljetus tero seppälä oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48600 - Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus