Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan AJONEUVOYHDISTELMÄNKULJETTAJAA Kotka-Kouvola -seudulle turpeen- ja hakekuljetuksiin. Eduksi on lastaustaito pyöräkuormaajalla. Kuljettajalta toivotaan myös taloudellista ajotaitoa sekä huolellisuutta koneiden käsittelyssä. Yhteydenotot työnantajaan mieluummin sähköpostitse osoitteeseen: [email protected] Voit myös soittaa klo 9-17 välisenä aikana numeroon 0400 659 485....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kotka raskaan kaluston käyttö Kotka raskas tavaraliikenne Kotka kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuljetus Tero Seppälä Oy Y-tunnus 2228411-2 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajoneuvoyhdistelmänkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut kuljetus tero seppälä oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus