Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan Karhulaan Kirjavaisen kalakauppaan ja kahvilaan kahvilatyöntekijää. Työtä on aluksi tarjolla kolmena päivänä viikossa, mutta jatkossa tuntimäärät hyvinkin todennäköisesti lisääntyvät. Edellytämme sinulta omatoimista työotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tulee olla suoritettuna hygieniapassi.

Web-osoite: http://kalastuskirjavainen.fi Työnantaja: Kuljetus Kirjavainen Oy Sijainti: 48600 KOTKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Paikan tiedustelut Marika Kirjavainen puh. 040 900 6651 klo 14:00 jälkeen ja CV- ja hakemukset pyydetään lähettämään osoitteeseen marika.kirjavainen@kymp.net Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 48600 KOTKA

Yritystiedot

Toiminimi Kuljetus Kirjavainen Oy Y-tunnus 1080195-2 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

157 000 € 33 %

Liiketoiminnan tulos

-48 000 € -60 %

Liikevoitto-%

-31 % -24 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kuljetus Kirjavainen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48600 - Kotka , osoitteessa 48600 KOTKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa