Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan Karhulaan Kirjavaisen kalakauppaan ja kahvilaan kahvilatyöntekijää. Työtä on aluksi tarjolla kolmena päivänä viikossa, mutta jatkossa tuntimäärät hyvinkin todennäköisesti lisääntyvät. Edellytämme sinulta omatoimista työotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tulee olla suoritettuna hygieniapassi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Kotka ravintola-alan asiakaspalvelu Kotka ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Kotka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuljetus Kirjavainen Oy Y-tunnus 1080195-2 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kuljetus Kirjavainen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48600 - Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus