Duunitori suosittelee
Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Sisäinen IT-tukihenkilö, Citrus Solutions Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan Karhulaan Kirjavaisen kalakauppaan ja kahvilaan kahvilatyöntekijää. Työtä on aluksi tarjolla kolmena päivänä viikossa, mutta jatkossa tuntimäärät hyvinkin todennäköisesti lisääntyvät. Edellytämme sinulta omatoimista työotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tulee olla suoritettuna hygieniapassi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Kotka ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuljetus Kirjavainen Oy Y-tunnus 1080195-2 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus Rinnakkaistoiminimet Kalastus Kirjavainen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kuljetus Kirjavainen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus