Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HAETAAN KULJETTAJIA Me täällä foodoralla tuomme hyvää ruokaa arkeen - ja koko tarina lähtee kuljettajistamme. Kuljettajat ovat ne, jotka noutavat ruuan paikallisista ravintoloista ja vievät ruuat asiakkaillemme ympäri kaupunkia. Saatat olla energiaa pursuava opiskelija, joka etsii hauskaa tapaa tienata ylimääräistä rahaa, taikka värikkäällä työtaustalla varustettu aikuinen, joka hakee hieman uutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne Sipoo kuljetus, logistiikka ja liikenne Vantaa kuljetus, logistiikka ja liikenne Espoo kevyt tavaraliikenne Helsinki kevyt tavaraliikenne Sipoo kevyt tavaraliikenne Vantaa kevyt tavaraliikenne Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Sipoo ravintola-alan asiakaspalvelu Vantaa ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Tämä työpaikka, Kuljettajia, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Foodora. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus