Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella olemme erikoistuneet tapahtuma-, logistiikka- ja messupalveluihin. Huolehdimme vuosittain noin 22 000 muuttoa ja noin 35 000 muuta palveluprojektia. Palveluksessamme on noin 1000 palvelutehtävien erikoisosaajaa. Toimintakeskuksemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Tapahtumapalveluyksikkömme toimii Messukeskuksessa Helsingissä.

Niemi Palvelut Oy NIEMI® Yrityspalvelut NIEMI® Kuluttajapalvelut NIEMI® Ulkomaanpalvelut NIEMI® Logistiikkapalvelut NIEMI® Tapahtumapalvelut NIEMI®


Ehkä myös Sinun urasi suunnan?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

KALUSTEASENTAJAA

Kuopiossa 1.1.2017 avattavaan toimipisteeseemme

Työsi koostuu monipuolisista toimistokalusteiden siirto- ja asennustehtävistä asiakaskohteissamme. Omaat kädentaitoja, sinulla on jo hieman kokemusta kalusteasennustehtävistä, mahdollisesti kiintokalusteasennuksista sekä alan koulutus.

Edellytämme sinulta

vähintään B-ajokorttia
asiakaspalveluhenkisyyttä
joustavuutta
hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Työntekijämme ovat avoimia, motivoituneita ja aktiivisia palvelualan ammattilaisia. Asiakaspalvelutaidot ja kyky toimia ryhmässä ovat työtehtävien kannalta olennaisia.

Tarjoamme tehtäviin asianmukaisen perehdytyksen ja koulutuksen.

Oletko tiimimme puuttuva palanen? Täytä hakemus nettisivujemme kautta osoitteessa www.niemi/tyopaikat viimeistään 6.11.2016 mennessä.

Web-osoite: http://niemi.fi Työnantaja: Muuttopalvelu Niemi Oy Sijainti: 70100 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekrytointi@niemi.fi Hakemukset: http://niemi.fi/tyopaikat Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70100 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuljettaja Kuopioon, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Muuttopalvelu Niemi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio , osoitteessa 70100 KUOPIO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa