Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuhmon seurakunnassa tarvitaan nuorisotyöhön motivoitunutta, yhteistyötaitoista ja itsenäiseen työhön pystyvää ammattilaista. Haettavana on NUORISOTYÖNOHJAAJAN virka. Viran tehtävät painottuvat varhaisnuorisotyöhön. Lisäksi virkaan kuuluu rippikoulutyötä. Viran kelpoisuusehtona on piispainkokouksen 13.9.2005 hyväksymä kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto tai muu riittäväksi katsottava nuorisotyön koulutus ja työkokemus. Tehtävään valitun tulee olla ev.-lut. kirkon jäsen ja hänen on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Kuhmo musiikki- ja viihdealan tehtävät Kuhmo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuhmon Seurakunta Y-tunnus 0186209-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Seurakunnan nuorisotyönohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kuhmon seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuhmo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus