Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuhmon Betoni Oy on vuonna 1963 perustettu vakavarainen elementtitehdas. Valmistamme elementtejä rakennusliikkeiden ja teollisuuden tarpeisiin. Erityisalaamme ovat siltaelementit. Kuhmon Betoni Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen Kuhmoon TYÖHÖN OSALLISTUVAA TYÖNJOHTAJAA Työtehtäviisi kuuluu betonielementtien valmistus ja työnjohtotehtävät. Edellytämme rakennusalan koulutusta ja työkokemusta betoniteollisuudesta. Eduiksi katsotaan tietokoneiden käyttötaito, lastauskokemus, pyöräkoneen ja trukin ajotaito, hitsaus- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Kuhmo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kuhmo työnjohtajat työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuhmon Betoni Oy Y-tunnus 0186179-3 Toimiala Betonituotteiden valmistus rakennustarkoituksiin

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kuhmon Betoni Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuhmo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus