Duunitori suosittelee
Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Kuhilas Oy on vuonna 2006 perustettu Kuopiossa toimiva yritys, joka tuottaa talous- ja palkkahallinnon palveluja kunnille sekä kuntien omistamille yhteisöille. Palveluvalikoimamme kattaa kirjanpidon ja palkkahallinnon tehtävät, ostolaskujen sähköisen kierrätyksen sekä laskutus- ja perintätehtävät. Yhtiön henkilöstömäärä on 55.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Personec F.K -ohjelman pääkäyttäjää. Toimit tiimissä, joka hoitaa Kuopion kaupungin palkanlaskentaa.
Tehtäviisi kuuluu palkkajärjestelmän ohjaustietojen hallinta, palkka-ajot, kuukausi- ja vuositilitykset, raporttien teko, tilastointi sekä kirjanpidon täsmäytykset.

Odotamme, että sinulla on vankka kokemus palkkahallinnosta, monipuolinen ohjelmisto-osaaminen ja Excel-osaamisesi on vahvaa. Olet suorittanut kaupallisen tai muun tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot olet oma-aloitteinen ja kehityshakuinen.

Web-osoite: http://www.kuhilas.fi Työnantaja: Kuhilas Oy Sijainti: Tulliportinkatu 37 F, 70110 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tuula Väisänen, 0447918100, tuula.vaisanen@kuhilas.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tulliportinkatu 37 F, 70110 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Kuhilas Oy Y-tunnus 2054342-4 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 770 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

21 000 € 5 %

Henkilöstö

53 -5

Liikevoitto-%

1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palkanlaskija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Kuhilas Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Tulliportinkatu 37 F, 70110 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa