Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

KTI Kiinteistötieto Oy on suomalaista kiinteistöalaa palveleva asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa informaatio-, tutkimus- ja asiantuntijapalveluja kiinteistöliiketoiminnan johtamisen moninaisiin tarpeisiin. KTI:n markkinatietokannat kattavat informaatiota mm. kiinteistösijoitusten tuotoista, toimitila- ja asuinkiinteistöjen vuokrista ja ylläpitokustannuksista sekä markkinoiden transaktioista. KTI:n asiakkaita ovat merkittävät kiinteistösijoittajat, julkisen sektorin kiinteistöorganisaatiot sekä kiinteistöalan management- ja asiantuntijapalveluyritykset. Noin 20 henkilöä työllistävä toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen

VASTUULLISUUSPALVELUJEN ASIANTUNTIJAA

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työnkuvan, jossa pääset kehittämään ja tuottamaan KTI:n tarjoamia kiinteistöliiketoiminnan vastuullisuuspalveluita. Olet keskeisessä roolissa tiimissä, joka tuottaa yritysvastuuseen liittyviä tietopalveluja ja analyysejä. Lisäksi toimenkuvaan sisältyy muita asiantuntijatehtäviä eri tietopalvelujemme parissa.

Arvostamme teknistä tai kaupallista korkeakoulututkintoa sekä kiinnostusta vastuullisuuteen liittyviin tunnuslukuihin ja vertailuihin. Työkokemus kiinteistöalalta ja/tai vastuullisuusraportoinnin parista lasketaan eduksi.

Tarjoamamme työ on lähtökohtaisesti kokoaikaista, mutta voimme harkita myös osa-aikaisuutta. Työsuhde on noin vuoden mittainen määräaikaisuus.

Työtehtävissä onnistuminen edellyttää kiinnostusta vastuullisuusasioita kohtaan sekä kykyä ja intoa kehittämiseen yhdessä asiakkaiden ja tiimin kanssa. Tietopalveluissamme työskentely edellyttää MS Office -sovellusten (Excel, Word, PowerPoint) erinomaista hallintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Jessica Örn, puh. 0400 910 296.

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen jessica.orn(a)kti.fi viimeistään perjantaina 21.10.2016.

Työsuhde alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.

Työnantaja: KTI Kiinteistötieto Oy Sijainti: Eerikinkatu 28, Helsinki, Finland Hakemukset: jessica.orn@kti.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Eerikinkatu 28, Helsinki, Finland

Yritystiedot

Toiminimi KTI Kiinteistötieto Oy Y-tunnus 1582468-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastuullisuuspalvelujen asiantuntija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut KTI Kiinteistötieto Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00180 - Helsinki , osoitteessa Eerikinkatu 28, Helsinki, Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa