Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Työpaikkakuvaus

KTC Finland Oy on v. 1991 perustettu suomalainen perintäyhtiö. Tarjoamme laskutus, perintä sekä lakiasiainpalveluja. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä.

Liiketoimintaamme on vahvassa kasvussa ja nyt tarvitsemme lisää hyviä osaajia.
Ammattitaitoiseen myyntiryhmäämme tarvitaan nyt myyntiassistentti.
Tehtäviisi kuuluu enimmäkseen asiakastapaamisten sopiminen. Jos sinulla on kokemusta puhelintyöstä saatat olla etsimämme henkilö.

Mitä asiakastapaamisten myyntiassistentti tekee?

- järjestää myynnille laadukkaita asiakastapaamisia, erilaisiin yrityksiin.
- toimii yrityksen myynnintukena ja antaa myynnin ammattilaisille mahdollisuuden keskittyä ydinosaamiseen, eli myymiseen ja tuloksen tekemiseen

Tässä tehtävässä aiempi kokemus myyntityöstä/puhelintyöstä on välttämätöntä.
Koemme myös tärkeäksi, että olet tavoitteellinen elämässäsi ja työ on siinä tärkeä osa. Meillä on töissä vain hyviä tyyppejä, sillä yhdessä viihtyminen on tärkeää.

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan.
Mikäli olet ulospäinsuuntautunut, reipas ja ennen kaikkea hyvä tyyppi, voit olla hakemamme henkilö. Lähetäthän hakemuksesi CV:n kera sähköpostitse rekry@ktc.fi
Paikka täytetään heti kun sopiva tekijä on löytynyt.

Web-osoite: http://www.ktc.fi Työnantaja: KTC Finland Oy Sijainti: 00641 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hakemuset sähköpostilla: rekry@ktc.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00641 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi KTC Finland Oy Y-tunnus 0859384-0 Toimiala Perintä- ja luottotietopalvelut Rinnakkaistoiminimet SisuPerintä, HuoletonPerintä KTC, PerintäLinja

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 628 674 € 1628674 %

Liiketoiminnan tulos

132 996 € 132996 %

Henkilöstö

9 9

Liikevoitto-%

8 % 8 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut KTC Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00641 - Helsinki , osoitteessa 00641 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa