Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KTC Finland Oy on v. 1991 perustettu suomalainen perintäyhtiö. Tarjoamme laskutus, perintä sekä lakiasiainpalveluja. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä. Liiketoimintaamme on vahvassa kasvussa ja nyt tarvitsemme lisää hyviä osaajia. Ammattitaitoiseen myyntiryhmäämme tarvitaan nyt myyntiassistentti. Tehtäviisi kuuluu enimmäkseen asiakastapaamisten sopiminen. Jos sinulla on kokemusta puhelintyöstä saatat olla etsimämme henkilö. Mitä asiakastapaamisten myyntiassistentti tekee? ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi KTC Finland Oy Y-tunnus 0859384-0 Toimiala Perintä- ja luottotietopalvelut Rinnakkaistoiminimet SisuPerintä, HuoletonPerintä KTC, PerintäLinja

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut KTC Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00641 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus