Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kruunupuisto on monipuolisia kuntoutuspalveluja tarjoava kuntoutus- ja hyvinvointikeskus Punkaharjulla. Toimimme luonnonkauniilla harjualueella- matkaa Savonlinnan kaupunkikeskukstaan on 30 km. Osaamisemme vahvat alueet ovat moniammatillinen laitos- ja päiväkuntoutus. Kuntoutsuta toteutetaan sekä kurssimuotoisena että yksilökuntoutuksena. Ydinosaamista edistää ja tukee harjoittamamme tutkimus- ja kehittämistoiminta. Henkilökuntaa meillä on 80. Nyt etsimme joukkoon toistaiseksi voimassa olevaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Savonlinna psykologia ja psykiatria Savonlinna muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kruunupuisto Oy Y-tunnus 2041174-7 Toimiala Kuntoutuslaitokset ja sairaskodit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Kruunupuisto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus