Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KRS-Putki Oy sijaitsee Konalassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Töitä teemme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Toimintamme kasvaessa etsimme rempseään porukkaamme kokeneita ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä huoltoautoasentajia. Hakijoilta odotamme: - suomen kielen taitoa - kokemusta huoltoautotyöstä vähintään kolme vuotta - itsenäistä työskentelyotetta ja ongelman ratkaisutaitoa - hyvää ja kohteliasta käytöstä ja asiakaspalvelutaitoa Tarjoamme: - mukavat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi KRS-Putki Oy Y-tunnus 2077846-9 Toimiala Muu rakennustekninen palvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lvi-huoltoautoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut KRS-Putki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00390 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus