Duunitori suosittelee
Sähkö-/automaatioasentaja, Ball Beverage Packaging Mäntsälä

Adecco Finland

Finland

Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KRS-Putki Oy sijaitsee Konalassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Töitä teemme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Toimintamme kasvaessa etsimme rempseään porukkaamme kokeneita ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä huoltoautoasentajia. Hakijoilta odotamme: - suomen kielen taitoa - kokemusta huoltoautotyöstä vähintään kolme vuotta - itsenäistä työskentelyotetta ja ongelman ratkaisutaitoa - hyvää ja kohteliasta käytöstä ja asiakaspalvelutaitoa Tarjoamme: - mukavat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi KRS-Putki Oy Y-tunnus 2077846-9 Toimiala Muu rakennustekninen palvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lvi-huoltoautoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut KRS-Putki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus