Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

KRP Oy Koiviston Rakennuspalvelu on pääkaupunkiseudulla toimiva, kasvava ja kehittyvä rakennusliike. Haemme talonrakennusosastollemme 6-8 todellista osaajaa.

Meillä pääset ammattilaisten joukkoon, jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki. Talonrakennusosasto tuottaa korkealuokkaisia omakotitaloja, sekä muita uudisrakennuksia yksityisten, yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin pääkaupunkiseudulle. Rakennamme pääsääntöisesti kivitaloja, mutta mitkään runkoratkaisut eivät ole pois suljettuja. Laaja-alainen kokemus erilaisista kirvesmiehen töistä talonrakennuksessa on eduksi.

Palkka edellä mainittuihin tehtäviin 16 - 20€/h riippuen työkokemuksesta, ammattitaidosta ja asenteesta.

Web-osoite: http://www.krpoy.fi Työnantaja: KRP Oy Koiviston Rakennuspalvelu Sijainti: Vellikellontie 3, 00410 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteesen info@krpoy.fi Ilmoitus jätetty: 15.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vellikellontie 3, 00410 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi KRP Oy Koiviston Rakennuspalvelu Y-tunnus 2281244-8 Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta Rinnakkaistoiminimet KRP Kodin Remontointipalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 926 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

64 000 € 405 %

Henkilöstö

16 0

Liikevoitto-%

3 % 400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talonrakentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut KRP Oy Koiviston Rakennuspalvelu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Vellikellontie 3, 00410 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa