Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yhtä uutta osaajaa työmaapalvelutiimiimme vaihteleviin tehtäviin. Hakijalla tulisi olla rakennusalan perusosaaminen, C-ajokortti, hyvä rakennusalan materiaalituntemus sekä organisointikyky. Työtehtäviin kuuluu työmaiden tarvikehuolto, pienimuotoiset kirvesmiehen työt sekä työkalu/tarveainevaraston ylläpito. Palkka on 15-18 €/tunti riippuen työkokemuksesta, ammattitaidosta ja asenteesta. Kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteesen info@krpoy....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki henkilötieliikenteen kuljetus Helsinki kevyt tavaraliikenne Helsinki talonrakennus Helsinki varastoalan tehtävät Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne talonrakennus varastoalan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi KRP Oy Koiviston Rakennuspalvelu Y-tunnus 2281244-8 Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta Rinnakkaistoiminimet KRP Kodin Remontointipalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonkuljettaja/varastomies (rakennusalalle), on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut KRP Oy Koiviston Rakennuspalvelu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus