Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Kuopiossa Pelastusopiston yhteydessä toimiva Kriisinhallintakeskus (CMC Finland) on siviilikriisinhallinnan ja kansainvälisen pelastustoimen osaamiskeskus. Sen päätehtäviä ovat asiantunti-joiden koulutus ja rekrytointi kansainvälisiin siviilikriisinhallinta- ja pelastustoimen tehtäviin, logistisista ja materiaalisista valmiuksista vastaaminen sekä alaan liittyvä tutkimus- ja kehittämistoiminta. Sisäministeriö vastaa Kriisinhallintakeskuksen tulosohjauksesta.

Kriisinhallintakeskus vastaa lisäksi kansainvälisen pelastustoimen operatiivisista tehtävistä. Pelastusopistolla on käynnistetty vuonna 2016 valmistelutyö kansainvälisen pelastustoimen toimintojen siirtämiseksi Kriisinhallintakeskuksesta osaksi Pelastusopiston koulutus- ja opiskelijapalveluja. Tavoitteena on, että uusi organisaatiomalli otetaan käyttöön 1.1.2017.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2017. Päättyy 31.12.2021.
Määräaikaisuuden syy: Virka täytetään enintään viiden vuoden määräajaksi (tehtävän/viran luonne, valtion virkamieslaki 9 § 2 mom.)
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Kriisinhallintakeskus, Hulkontie 83, 70820  Kuopio

Viran/tehtävän kuvaus:
Sisäministeriö julistaa haettavaksi

KRIISINHALLINTAKESKUKSEN JOHTAJAN viran, joka täytetään enintään viiden vuoden määräajaksi. Virka tulee avoimeksi 1.1.2017 lukien.

Kriisinhallintakeskuksen johtajan tehtävänä on johtaa Kriisinhallintakeskuksen toimintaa ja vastata Kriisinhallintakeskuksen toiminnasta, kehittämisestä, toimintaedellytyksistä sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävään kuuluu lisäksi aktiivinen osallistuminen Euroopan unionin ja kansainvälisten järjestöjen siviilikriisinhallinnan alan suunnitteluun, toteutukseen ja kehittämiseen.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Kriisinhallintakeskuksen johtajan virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Parhaimmat valmiudet tehtävien menestykselliselle hoitamiselle antaa ylempi korkeakoulututkinto, perehtyneisyys tehtäväalaan sekä käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus. Kokemus valtionhallinnosta, tulosohjauksesta ja kansainvälisistä siviilikriisinhallintatehtävistä sekä kansainvälisen pelastustoiminnan tuntemus katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävään valittavalta toivotaan lisäksi hyvää yhteistyökykyä, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä kykyä toimia nopeatempoisessa toimintaympäristössä. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen erinomaisen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Palkkauksen peruste:
Viran palkkauksesta sovitaan erikseen.

Virkaan valittavasta tehdään ennen nimittämistä turvallisuusselvityslain (726/2014) 19 §:n tarkoittama perusmuotoinen turvallisuusselvitys.
Työnantaja: Pohjois-Savo , Sisäministeriö Sijainti: 70820  Kuopio Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Päivi Nerg
kansliapäällikkö
Puhelin: 050 456 1012

Laura Yli-Vakkuri
Kansainvälisten asioiden ylijohtaja
Puhelin: 040 720 2216

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3c6fb375-eac2-4186-9400-cac95cfedd8b Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70820  Kuopio

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kriisinhallintakeskuksen johtaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Savo , Sisäministeriö. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70820 - Kuopio , osoitteessa 70820  Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa