Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Sisäministeriö julistaa haettavaksi

KRIISINHALLINTAKESKUKSEN JOHTAJAN

viran,

joka täytetään enintään viiden vuoden määräajaksi.
 
Virka tulee avoimeksi 1.1.2017 lukien. Kriisinhallintakeskuksen johtajan tehtävänä on johtaa Kriisinhallintakeskuksen toimintaa ja vastata Kriisinhallintakeskuksen toiminnasta, kehittämisestä, toimintaedellytyksistä sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävään kuuluu lisäksi aktiivinen osallistuminen Euroopan unionin ja kansainvälisten järjestöjen siviilikriisinhallinnan alan suunnitteluun, toteutukseen ja kehittämiseen.
Kriisinhallintakeskuksen johtajan virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. Parhaimmat valmiudet tehtävien menestykselliselle hoitamiselle antaa ylempi korkeakoulututkinto, perehtyneisyys tehtäväalaan sekä käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus. Kokemus valtionhallinnosta, tulosohjauksesta ja kansainvälisistä siviilikriisinhallintatehtävistä sekä kansainvälisen pelastustoiminnan tuntemus katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävään valittavalta toivotaan lisäksi hyvää yhteistyökykyä, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä kykyä toimia nopeatempoisessa toimintaympäristössä. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen erinomaisen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
Viran palkkauksesta sovitaan erikseen. Virkaan valittavasta tehdään ennen nimittämistä turvallisuusselvityslain (726/2014) 19 §:n tarkoittama perusmuotoinen turvallisuusselvitys.
Lisätietoja tehtävästä antavat kansliapäällikkö Päivi Nerg, puh. 050 456 1012 ja ylijohtaja Laura Yli-Vakkuri, puh. 040 720 2216.
Hakemukset tulee toimittaa 31.10.2016 klo 16.15 mennessä valtion työhakusivustoille ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta, ID-numero 26-672-2016 ohjaa suoraan tehtävään. Tarvittaessa hakemuksen voi toimittaa os.
Sisäministeriö PL 26 00023 VALTIONEUVOSTO.
Hakemuksia ei palauteta.
www.intermin.fi

Kuopiossa Pelastusopiston yhteydessä toimiva Kriisinhallintakeskus (CMC Finland) on siviilikriisinhallinnan ja kansainvälisen pelastustoimen osaamiskeskus. Sen päätehtäviä ovat asiantuntijoiden koulutus ja rekrytointi kansainvälisiin siviilikriisinhallinta- ja pelastustoimen tehtäviin, logistisista ja materiaalisista valmiuksista vastaaminen sekä alaan liittyvä tutkimus- ja kehittämistoiminta. Sisäministeriö vastaa Kriisinhallintakeskuksen tulosohjauksesta. Kriisinhallintakeskus vastaa lisäksi kansainvälisen pelastustoimen operatiivisista tehtävistä. Pelastusopistolla on käynnistetty vuonna 2016 valmistelutyö kansainvälisen pelastustoimen toimintojen siirtämiseksi Kriisinhallintakeskuksesta osaksi Pelastusopiston koulutus- ja opiskelijapalveluja. Tavoitteena on, että uusi organisaatiomalli otetaan käyttöön 1.1.2017.

Työnantaja: Sisäministeriö Sijainti: Hulkontie 83, 70820, Kuopio, Suomi Yhteystiedot: Päivi Nerg, 050 456 1012 Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hulkontie 83, 70820, Kuopio, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kriisinhallintakeskuksen johtaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Sisäministeriö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Hulkontie 83, 70820, Kuopio, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa