Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Kuopiossa Pelastusopiston yhteydessä toimiva Kriisinhallintakeskus (CMC Finland) on siviilikriisinhallinnan ja kansainvälisen pelastustoimen osaamiskeskus. Sen päätehtäviä ovat asiantunti-joiden koulutus ja rekrytointi kansainvälisiin siviilikriisinhallinta- ja pelastustoimen tehtäviin, logistisista ja materiaalisista valmiuksista vastaaminen sekä alaan liittyvä tutkimus- ja kehittämistoiminta. Sisäministeriö vastaa Kriisinhallintakeskuksen tulosohjauksesta.

Kriisinhallintakeskus vastaa lisäksi kansainvälisen pelastustoimen operatiivisista tehtävistä. Pelastusopistolla on käynnistetty vuonna 2016 valmistelutyö kansainvälisen pelastustoimen toimintojen siirtämiseksi Kriisinhallintakeskuksesta osaksi Pelastusopiston koulutus- ja opiskelijapalveluja. Tavoitteena on, että uusi organisaatiomalli otetaan käyttöön 1.1.2017.

Työpaikan tiedot: Kriisinhallintakeskus Hulkontie 83 70820 Kuopio

TYÖTEHTÄVÄT
Sisäministeriö julistaa haettavaksi

KRIISINHALLINTAKESKUKSEN JOHTAJAN viran, joka täytetään enintään viiden vuoden määräajaksi. Virka tulee avoimeksi 1.1.2017 lukien.

Kriisinhallintakeskuksen johtajan tehtävänä on johtaa Kriisinhallintakeskuksen toimintaa ja vastata Kriisinhallintakeskuksen toiminnasta, kehittämisestä, toimintaedellytyksistä sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävään kuuluu lisäksi aktiivinen osallistuminen Euroopan unionin ja kansainvälisten järjestöjen siviilikriisinhallinnan alan suunnitteluun, toteutukseen ja kehittämiseen.

VAATIMUKSET
Parhaimmat valmiudet tehtävien menestykselliselle hoitamiselle antaa ylempi korkeakoulututkinto, perehtyneisyys tehtäväalaan sekä käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus. Kokemus valtionhallinnosta, tulosohjauksesta ja kansainvälisistä siviilikriisinhallintatehtävistä sekä kansainvälisen pelastustoiminnan tuntemus katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävään valittavalta toivotaan lisäksi hyvää yhteistyökykyä, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä kykyä toimia nopeatempoisessa toimintaympäristössä. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen erinomaisen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
Kriisinhallintakeskuksen johtajan virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Viran palkkauksesta sovitaan erikseen.

Virkaan valittavasta tehdään ennen nimittämistä turvallisuusselvityslain (726/2014) 19 §:n tarkoittama perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Virka täytetään enintään viiden vuoden määräajaksi (tehtävän/viran luonne, valtion virkamieslaki 9 § 2 mom.)
Määräaikainen (yli 12 kk).
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: Sisäministeriön kirjaamo PL 26 (Käyntiosoite: Valtioneuvoston jakelukeskus, Ritarikatu 2 B, Helsinki) 00023 Valtioneuvosto

Viitenumero: 26-672-2016

Web-osoite: http://www.intermin.fi Työnantaja: Sisäministeriö Sijainti: Hulkontie 83, 70820 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Päivi Nerg, kansliapäällikkö, 050 456 1012 Laura Yli-Vakkuri, Kansainvälisten asioiden ylijohtaja , 040 720 2216 Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3c6fb375-eac2-4186-9400-cac95cfedd8b Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hulkontie 83, 70820 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kriisinhallintakeskuksen johtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Sisäministeriö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Hulkontie 83, 70820 KUOPIO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa