Duunitori suosittelee
Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Etsimme Varaosamyyjää SE-Autohuolto Oy:lle Riihimäelle.

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Seinäjoki

Amnesty International Suomen osasto

60100 - Seinäjoki

Junior Front-End Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Tuusulan korjaamollemme kokenutta ja ammattitaitoista RASKAANKALUSTON ASENTAJAA Huoltokorjaamossamme tapahtuva työ on pääasiassa oman kaluston huoltamista ja korjausta, mutta teemme töitä myös ulkopuolisille asiakkaille. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella kokoaikatyönä. Erilaisten raskaiden työkoneiden parissa tehtävä työ on haastavaa ja monipuolista. Työ on mahdollista aloittaa heti ja niitä on mahdollisuus tehdä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Tuusula asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kreate Oy Y-tunnus 0168716-6 Toimiala Teiden ja moottoriteiden rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Jii-Pii Tiimi, Kesälahden Maansiirto, Insinööritoimisto Seppo Rantala, Fin-Seula, Infrak

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Raskaankaluston asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kreate Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04360 - Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus