Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Tuusulan korjaamollemme kokenutta ja ammattitaitoista RASKAANKALUSTON ASENTAJAA Huoltokorjaamossamme tapahtuva työ on pääasiassa oman kaluston huoltamista ja korjausta, mutta teemme töitä myös ulkopuolisille asiakkaille. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella kokoaikatyönä. Erilaisten raskaiden työkoneiden parissa tehtävä työ on haastavaa ja monipuolista. Työ on mahdollista aloittaa heti ja niitä on mahdollisuus tehdä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Tuusula Asennus, huolto ja puhtaanapito Tuusula .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kreate Oy Y-tunnus 0168716-6 Toimiala Teiden ja moottoriteiden rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Jii-Pii Tiimi, Kesälahden Maansiirto, Insinööritoimisto Seppo Rantala, Fin-Seula, Infrak

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Raskaankaluston asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kreate Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus