Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

TEHTÄVÄNÄ MENESTYS!

Koetko jokaisen päivän mahdollisuudeksi kehittyä ja mennä eteenpäin? Nautitko, kun löydät monimutkaisuudesta selkeitä ratkaisuja? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta?

Voit olla yksi meistä.

KPMG on globaali ja samalla vahvasti paikallinen asiantuntijaorganisaatio. Suomessa meitä KPMG:läisiä on jo yli 900 ja toimimme 23 eri paikkakunnalla. Tarjoamme asiakkaillemme tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita. Tilintarkastuspalveluissamme työskentelee tällä hetkellä lähes 400 asiantuntijaa ja olemme 90 vuoden toimialakokemuksellamme Suomen vanhin tilintarkastustoimisto.

Olemme viime vuosien aikana kasvaneet voimakkaasti ja Tampereella meitä on yli 50 eri palvelualueiden asiantuntijaa. Haemme nyt työkaveriksemme uransa alkuvaiheessa olevaa hyvää tyyppiä asiantuntijaksi ottamaan vastaan mielenkiintoisia haasteita kasvun polulla. Tampereen toimiston asiakaskunta koostuu julkisesti listatuista yhtiöistä, PK-sektorin asiakkaista sekä julkisyhteisöistä ja yleishyödyllisistä yhteisöistä. Tehtävänkuvaus
Etsimme nyt Tampereen toimistollemme loistoporukkaan

Tilintarkastuksen asiantuntijaa

Tulet osallistumaan kokemustasi vastaavalla tasolla tilintarkastustoimeksiantoihimme. Työskentelet laajan asiakaskuntamme parissa eri toimeksiantoryhmissä ja teet yhteistyötä myös muiden palvelualueidemme asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

Sinulla on taskussasi tehtävään soveltuva KTM- tai tradenomitutkinto sekä relevanttia työkokemusta tilintarkastuksesta, kirjanpidosta tai muista taloushallinnon tehtävistä 1-2 vuoden ajalta.
Viihdyt dynaamisessa työympäristössä, jossa tehdään tiivistä tiimityötä sekä toimitaan asiakasrajapinnassa. Odotammekin sinulta avointa ja yhteistyökykyistä asennetta, hyvää paineensietokykyä, oppimishalua sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinulla on vahvat analyyttiset taidot ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Kokemus data-analyyseista ja edistynyt Excel-osaaminen ovat suureksi eduksi tehtävässä.

Tarjoamme sinulle

Tehtävät ovat haasteellisia, mutta niiden suorittamisen tueksi tarjoamme täyden tukemme, jotta pääset parhaimpaasi – osana ryhmää sinun ei tarvitse yksin miettiä ratkaisuja eteen tuleviin kysymyksiin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden monipuoliseen vapaa-ajan toimintaan sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä, joten toimithan nopeasti. Hakuaika päättyy 2.11.2016 .
Lisätietoja tehtävästä antaa Lotta Nurminen, puh. 020 760 3045.
Työnantaja: KPMG Sijainti: Tampere Työajat: kokopäiväinen Hakemukset: https://krb-sjobs.brassring.com/tgwebhost/defaultlogin.aspx?PartnerId=30008&SiteId=5056&jobId=28508 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: KPMG

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi KPMG Oy Ab Y-tunnus 1805485-9 Toimiala Tilintarkastuspalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

102 026 354 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

7 967 152 € -8 %

Henkilöstö

792 17

Liikevoitto-%

8 % -11 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tilintarkastuksen asiantuntija, on ilmoitettu KPMG -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut KPMG. Kyseessä on kokopäiväinen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa