Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Är du redo att anta utmaningen? Kom med i vårt team!

KPMG är en global kunskapsorganisation. Vi erbjuder revisions-, skatte-, juridik- och rådgivningstjänster. I Finland är vi redan 900 anställda och vi finns på 23 olika orter. Tehtävänkuvaus
Är du redo att anta utmaningen? Kom med i vårt team!

KPMG är en global kunskapsorganisation. Vi erbjuder revisions-, skatte-, juridik- och rådgivningstjänster. I Finland är vi redan 900 anställda och vi finns på 23 olika orter.

Till Mariehamn söker vi nu både en

Revisor/revisorsassistent och en

Trainee inom revision

Som revisor/revisorsassistent hos oss får du möta nya arbetsuppgifter inom revision. Vår kundbas utgörs av allt från små lokala företag till stora internationella börsbolag. Även om du är primärt stationerad på Åland kommer du också att få tillfälle att vara med i revisionsuppdrag på fastlandet. Du är med och analyserar och drar slutsatser av den information som vi erhåller från våra kunder. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank både i ekonomiska och affärsmässiga frågor samt hjälper kunderna att förverkliga sina visioner.

Som trainee inom revision har du möjlighet att bekanta dig med revisionsyrket samt med en internationell och framgångsrik revisionsorganisation. Till revisionspraktikantens uppgifter hör bl.a. medverkande vid bokslutsrevisioner. Arbetet sker både hos kunderna och på KPMG:s kontor.

Vi önskar
att du som är intresserad av rollen som revisor/revisorsassistent har relevant utbildning inom redovisning från universitet eller högskola och gärna har tidigare arbetserfarenheter inom redovisning eller revision. Vi ser gärna att du uppfyller, eller inom en snar framtid kommer att uppfylla, Revisorsnämndens teoretiska krav för auktorisation. Tillträde enligt överenskommelse, men helst så fort som möjligt.

Vi ser gärna att du som är intresserad av rollen som trainee studerar/har studerat redovisning i 3-5 år (tradenom eller ekonomie magister). Vi introducerar dig till KPMG och revisionsyrket, så huvudsaken är att du är bra på att snabbt ta till dig ny information. Praktikplatsen varar från februari till juni 2017.

Vi ser att sökande har goda sociala färdigheter och arbetar på ett självständigt och flexibelt sätt. Oberoende av hur erfaren du är, är det viktigt att du kan etablera förtroendefulla kontakter med kunderna. Kunskaper i finska är en fördel, men inget krav.

Vi erbjuder
intressanta uppgifter och en bra arbetsplats i en lokal men även i en internationell organisation. Vi erbjuder utmärkta vidareutbildningsmöjligheter och bra arbetsförmåner.

Skicka din fritt formulerade ansökan och CV till david.mattsson@kpmg.fi senast 30.10.2016

Mer information ges av David Mattsson, tel. 020 760 3971.

Työnantaja: KPMG Sijainti: Maarianhamina Työajat: kokopäiväinen Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: KPMG

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Maarianhamina

Yritystiedot

Toiminimi KPMG Oy Ab Y-tunnus 1805485-9 Toimiala Tilintarkastuspalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

102 026 354 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

7 967 152 € -8 %

Henkilöstö

792 17

Liikevoitto-%

8 % -11 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Revisor/revisorsassistent och Trainee inom revision, on ilmoitettu KPMG -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut KPMG. Kyseessä on kokopäiväinen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Maarianhamina , osoitteessa Maarianhamina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa