Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TEHTÄVÄNÄ MENESTYS!

Koetko jokaisen päivän mahdollisuudeksi kehittyä ja mennä eteenpäin? Nautitko, kun löydät monimutkaisuudesta selkeitä ratkaisuja? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta?

Voit olla yksi meistä.

KPMG on globaali ja samalla vahvasti paikallinen asiantuntijaorganisaatio. Suomessa meitä KPMG:läisiä on jo yli 900 ja toimimme 23 eri paikkakunnalla. Tarjoamme asiakkaillemme tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita. Tilintarkastuspalveluissamme työskentelee tällä hetkellä lähes 400 asiantuntijaa ja olemme 90 vuoden toimialakokemuksellamme Suomen vanhin tilintarkastustoimisto.

Olemme viime vuosien aikana kasvaneet voimakkaasti ja Tampereella meitä on yli 50 eri palvelualueiden asiantuntijaa. Haemme nyt työkaveriksemme kokenutta asiantuntijaa ottamaan vastaan mielenkiintoisia haasteita kasvun polulla. Tampereen toimiston asiakaskunta koostuu julkisesti listatuista yhtiöistä, PK-sektorin asiakkaista sekä julkisyhteisöistä ja yleishyödyllisistä yhteisöistä. Tehtävänkuvaus Etsimme nyt Tampereen toimistollemme

Kokenutta tilintarkastuksen asiantuntijaa

Tulet työskentelemään laajan asiakaskuntamme parissa tilintarkastajana hyvässä työporukassa. Toivomme, että olet kiinnostunut asiantuntijaroolin lisäksi myös palveluidemme monipuolisesta markkinointityöstä. Tehtävien sisältöä voidaan painottaa kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Haluamme mahdollistaa sinulle koko potentiaalisi hyödyntämisen sekä tarjota sinulle hyvän ja osaamistasi vastaavan urakehityksen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

Soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aikaisempaa vähintään kolmen vuoden työkokemusta tilintarkastuksesta, kirjanpidosta tai muista taloushallinnon tehtävistä. Eduksi katsotaan, mikäli olet auktorisoitu KHT-/JHT-tilintarkastaja tai aikeissa suorittaa tentin lähitulevaisuudessa.
Nautit lisäarvon tuottamisesta asiakkaalle ja osaat palvella asiakastasi kokonaistarpeet huomioiden. Vaikka sinulla olisi jo vankkakin alan kokemus, olet oppimishaluinen tekijä. Teet mielelläsi töitä myös yhdessä ja siedät hyvin painetta.
Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito on välttämättömyys tässä tehtävässä.

Tarjoamme Sinulle

haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän monipuolisen ja edelleen kasvavan asiakaskuntamme parissa. Kompensaatiomme muodostuu kilpailukykyisestä kokonaispalkkauksesta. Tarjoamme lisäksi hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet, mahdollisuuden monipuoliseen vapaa-ajan toimintaan sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut.

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 2.11.2016.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lotta Nurminen, puh. 020 760 3045.
Työnantaja: KPMG Sijainti: Tampere Työajat: kokopäiväinen Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: KPMG

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi KPMG Oy Ab Y-tunnus 1805485-9 Toimiala Tilintarkastuspalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

102 026 354 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

7 967 152 € -8 %

Henkilöstö

792 17

Liikevoitto-%

8 % -11 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokenut tilintarkastuksen asiantuntija, on ilmoitettu KPMG -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut KPMG. Kyseessä on kokopäiväinen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa