Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Koetko jokaisen päivän mahdollisuudeksi kehittyä ja mennä eteenpäin? Nautitko, kun löydät monimutkaisista tilanteista selkeitä ratkaisuja? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta?

Voit olla yksi meistä.

KPMG on globaali ja samalla vahvasti paikallinen asiantuntijaorganisaatio. Suomessa meitä KPMG:läisiä on jo yli 900 ja toimimme 23 eri paikkakunnalla. Tarjoamme asiakkaillemme tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita. Tehtävänkuvaus Etsimme nyt Helsinkiin

IFRS-ASIANTUNTIJAA

talous- ja rahoitushallinnon asiantuntijatehtäviin.

Työskentelet KPMG:n Accounting and Reporting Advisory -ryhmässä osana Audit & Assurance -liiketoiminta-aluettamme. Toimit monipuolisissa tehtävissä painopisteenä IFRS ja taloudelliseen raportointiin liittyvät asiantuntijatehtävät sekä osallistut IFRS-periaatteita noudattavien yhtiöiden tilintarkastuksiin. Projektit toteutetaan tiimityönä tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tehtävä muokkautuu kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaan ja suuntautuminen laajemmin varmennuspalvelujen asiantuntijatehtäviin on mahdollista.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää
• korkeakoulututkintoa ja laskentatoimen opintoja
• jonkin verran työkokemusta laskentatoimen tehtävistä. Aikaisempi työkokemuksesi voi olla esim. konsernitilinpäätöksen ja vuosikertomuksen laatimiseen osallistumisesta, IFRS-raportoinnista, tilintarkastustehtävistä, rahoitusinstrumenttien kirjanpitokäsittelystä ja/tai taloudellisen raportoinnin kehitystehtävistä
• oma-aloitteista ja joustavaa otetta sekä hyvää paineensietokykyä
• halua oppia uutta ja kykyä viedä eteenpäin useampaa toimeksiantoa yhtäaikaisesti
• hyviä kommunikointitaitoja ja tiimityövalmiuksia
• valmiuksia työskennellä suomen ja englannin kielillä, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle
upean mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamistasi huipputiimissämme yhdessä Suomen Parhaista Työpaikoista. Tarjoamme erinomaiset kehitys- ja koulutusmahdollisuudet, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden monipuoliseen vapaa-ajan toimintaan ja laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut. KPMG-talo sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa (ma 17.10. klo 15–16 ja ma 24.10. klo 15–16) Johanna Jalkanen-Steiner puh. 020 760 3514

Toimi nopeasti! Jätä CV ja hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 30.10.2016
Työnantaja: KPMG Sijainti: Helsinki Työajat: kokopäiväinen Hakemukset: https://krb-sjobs.brassring.com/tgwebhost/defaultlogin.aspx?PartnerId=30008&SiteId=5056&jobId=28408 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: KPMG

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi KPMG Oy Ab Y-tunnus 1805485-9 Toimiala Tilintarkastuspalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

102 026 354 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

7 967 152 € -8 %

Henkilöstö

792 17

Liikevoitto-%

8 % -11 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IFRS-asiantuntija, on ilmoitettu KPMG -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut KPMG. Kyseessä on kokopäiväinen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa