Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus


KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista. Suomessa meitä KPMG:läisiä on 850 ja toimimme 23 eri paikkakunnalla. Siirrämme osaamisemme arvoksi ja hyödyksi asiakkaillemme, henkilöstöllemme ja pääomamarkkinoille.
Palveluihimme kuuluvat tilintarkastus-, vero- ja neuvontapalvelut.

Tehtävänkuvaus Tarjoamme monipuolisia urapolkuja ja mielenkiintoisia tehtäviä, jossa pystyt hyödyntämään osaamistasi kokonaisvaltaisesti. Jos et löydä kiinnostustasi vastaavaa tehtävää avoimista työpaikoista, jätä avoin hakemus klikkaamalla Lähetä työpaikkahakemus -painiketta. Liitäthän hakemukseesi tiedon, mistä paikkakunnasta ja minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut.
Työnantaja: KPMG Sijainti: Määrittelemätön Työajat: määrittelemätön Ilmoitus jätetty: 25.05.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: KPMG

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Määrittelemätön

Yritystiedot

Toiminimi KPMG Oy Ab Y-tunnus 1805485-9 Toimiala Tilintarkastuspalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

102 026 354 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

7 967 152 € -8 %

Henkilöstö

792 17

Liikevoitto-%

8 % -11 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avoin hakemus, on ilmoitettu KPMG -palvelussa 25.05.2016 ja sen on julkaissut KPMG. Kyseessä on määrittelemätön työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Määrittelemätön . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus