Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Koetko jokaisen päivän mahdollisuudeksi kehittyä ja mennä eteenpäin? Nautitko, kun löydät monimutkaisuudesta selkeitä ratkaisuja? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta?

Voit olla yksi meistä.

KPMG on maailmanlaajuinen asiantuntijaorganisaatio ja Suomessa toimimme yli 900 huippuasiantuntijan voimin 23 paikkakunnalla. Palveluihimme kuuluvat tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalvelut. Tehtävänkuvaus Etsimme nyt KPMG-talolle Helsinkiin

Aula- ja kokouspalveluiden tiiminvetäjää

Aula- ja kokouspalvelut ovat keskeinen toiminto osana KPMG:n toimistohallintoa mahdollistaen laadukkaan palvelukokemuksen asiakkaillemme sekä organisaatiomme toimivuuden ja arjen hallinnan. Tiiminvetäjä koordinoi ja vastaa aula- ja kokouspalveluiden sujumisesta ja osallistuu tiimin jäsenenä myös omalla panoksellaan käytännön työhön mm. kokousjärjestelyihin, hankintoihin ja juokseviin toimistohallinnon rutiineihin. Tiiminvetäjä toimii yhteistyössä toimistopäällikön kanssa ja toimii esimiehenä aula- ja kokouspalvelutiimille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
  • soveltuvaa opisto- tai AMK-tason koulutusta


  • kokemusta vastaavista toimistohallinnon tehtävistä sekä useamman vuoden kokemusta tiimin vetämisestä


  • oma-aloitteisuutta ja kykyä tarttua asioihin reippaasti ajoittain hektisessäkin työympäristössä


  • tiimipelaajan asennetta: toimit sujuvasti osana tiimiä, mutta otat myös esimiehenä kokonaisvastuun toiminnan sujumisesta ja ohjaat tiimiläisiäsi kokonaistavoitteen suuntaan


  • hyvää organisointi- ja paineensietokykyä ajoittain nopeastikin muuttuvissa tilanteissa


  • ajantasaisia IT-taitoja ja yleisimpien tietotekniset toimisto-ohjelmien hallitsemista


  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.Tarjoamme Sinulle
mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä organisaatiossa osana tiimiä, joka toimii keskeisellä paikalla asiakaskokemuksen välittäjänä. Tehtävä on uusi, joten sinulla on mahdollisuus rakentaa rooliasi ja tiimin toimintaa palvelemaan yhä paremmin organisaatiotamme ja asiakkaitamme yhdessä mukavan ja osaavan työyhteisön kanssa. Lisäksi tarjoamme laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut ja kokonaisedut sekä viihtyisän työympäristön Helsingin ydinkeskustassa.
Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tule mukaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa Ritva Lehtolainen, puh. 040 7402020

Toimi nopeasti ja hae oheisen linkin kautta viimeistään 25.10. mennessä. Tule mukaan rakentamaan asiakkaidemme ja yhtiömme tulevaisuutta!
Työnantaja: KPMG Sijainti: Helsinki Työajat: kokopäiväinen Hakemukset: https://krb-sjobs.brassring.com/tgwebhost/defaultlogin.aspx?PartnerId=30008&SiteId=5056&jobId=28371 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: KPMG

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi KPMG Oy Ab Y-tunnus 1805485-9 Toimiala Tilintarkastuspalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

102 026 354 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

7 967 152 € -8 %

Henkilöstö

792 17

Liikevoitto-%

8 % -11 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aula- ja kokouspalveluiden tiiminvetäjä, on ilmoitettu KPMG -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut KPMG. Kyseessä on kokopäiväinen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa