Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työpaikan kuvaus * Suomen suurin täyden palvelun henkilökuljetusyritys Kovanen tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan henkilökuljetusalan brändiyrityksessä, joka kehittää toimintojaan jatkuvasti. Niin ajoneuvokalusto, työskentelyolosuhteet kuin toimintatavat tarjoavat työntekijöillemme hyvät mahdollisuudet mielekkääseen työntekoon ja työssä kehittymiseen. Kovaselta löytyy toimipiste lentokentän kupeesta Perintötieltä sekä Vallilasta Helsingistä hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Haemme asiakaspalveluhenkisiä taksinkuljettajiksi koulutettavia henkilöitä sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Vantaa henkilötieliikenteen kuljetus Vantaa kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kovanen Yhtiöt Oy Y-tunnus 2347092-9 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Kovanen Yhtiöt Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus