Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sosiaalityöntekijän viran sijaisuus sijoittuu lapsiperheiden sosiaalityön yksikön päivystys- ja arviointitiimiin. Päivystys- ja arviointitiimi käsittelee sosiaalihuoltolain mukaiset yhteydenottopyynnöt sosiaalihuollon tarpeen arvioimiseksi ja lastensuojeluilmoitukset sekä virka-aikaiset kiireelliset lastensuojelutoimenpiteet yhdessä lastensuojelun kanssa. Tiimissä tehdään myös lasten palvelutarpeen arvioinnit. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 7§ ). Lisäksi tehtävän hoitamisessa on tarpeen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Kouvola määräaikainen Kouvola sosiaalityö määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kouvolan kaupunki Y-tunnus 0161075-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijän sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Kouvolan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus