Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sairaanhoitaja vastaa yhdessä osastonhoitajan ja muun henkilöstön kanssa oman erikoisalansa hoitotyön kehittämisestä ja yksikön toiminnan ja kehittämishankkeiden suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta. Sairaanhoitaja tekee kliinistä hoitotyötä yksikön sairaanhoitajan toimenkuvan mukaisesti ja ohjaa sekä opettaa opiskelijoita. Terveydenhoitajan/sairaanhoitajan ja sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) tarkoitettu koulutus. Sairaanhoitaja toimii osastonhoitajan alaisuudessa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Kouvola hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kouvolan kaupunki Y-tunnus 0161075-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja Poks os 3, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kouvolan kaupunki. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus