Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sairaanhoitaja vastaa yhdessä osastonhoitajan ja muun henkilöstön kanssa oman erikoisalansa hoitotyön kehittämisestä ja yksikön toiminnan ja kehittämishankkeiden suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta. Sairaanhoitaja tekee kliinistä hoitotyötä yksikön sairaanhoitajan toimenkuvan mukaisesti ja ohjaa sekä opettaa opiskelijoita.

Terveydenhoitajan/sairaanhoitajan ja sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) tarkoitettu koulutus.
Sairaanhoitaja toimii osastonhoitajan alaisuudessa ja toiminta on kollegiaalista sekä moniammatillista.
Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.
Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Pohjois-Kymen sairaalan osaston 3 tehtävänä on tarjota alueemme väestölle eri erikoisalojen vuodeosastohoitoa.
Osastollamme on 27 potilaspaikkaa ja lääketieteellisiä erikoisaloja ovat urologia, ortopedia, traumatologia, gastroenterologia ja sisätaudit. Pääasiassa hoidamme päivystyksestä tulevia eri erikoisalojen potilaita. Osastolle tullaankin 90% päivystyksen kautta. Suunniteltuun toimenpiteeseen osastolle tulee urologisen erikoisalan potilaita. Meillä pääset työskentelemään moniammatillisen työryhmän jäsenenä.

Web-osoite: http://www.kouvola.fi Työnantaja: Kouvolan kaupunki Sijainti: 45100 KOUVOLA Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 05.12.2016, 5.12.2016 Yhteystiedot: Osastonhoitaja Terhi Pellinen p. 02061 51633 Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KVL-20-423-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45100 KOUVOLA

Yritystiedot

Toiminimi Kouvolan kaupunki Y-tunnus 0161075-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja Poks os 3, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kouvolan kaupunki. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola , osoitteessa 45100 KOUVOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa