Duunitori suosittelee
Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Senior Software Engineer (Android)

Zyptonite Oy

00180 - Helsinki

Ratainsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Seinäjoki

Amnesty International Suomen osasto

60100 - Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kouvolan kaupungin perusopetuksessa on haettavana Peruskoulun luokanopettajan (10637) viransijaisuus ajalle 2.1.2017-3.6.2017. Viran sijoituspaikka: Saviniemen koulu Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti. Virkaa täytettäessä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa. Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Kouvola opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kouvolan kaupunki Y-tunnus 0161075-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Peruskoulun luokanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kouvolan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus