Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kouvolan kaupungin perusopetuksessa on haettavana Peruskoulun luokanopettajan (10645) viransijaisuus ajalle 1.12.2016 - 3.6.2017 Luokanopettajan tehtävät peruskoulussa. Viran ensimmäinen sijoituspaikka: Vahteron koulu Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti. Virkaa täytettäessä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Kouvola opettajat, lehtorit, professorit Kouvola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kouvolan kaupunki Y-tunnus 0161075-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Peruskoulun luokanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kouvolan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa