Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme terveydenhuollon ammattilaisia sijaisiksi Kouvolan kaupungin kotihoitoon. Voit hakea sijaiseksi myös jos olet alan opiskelija ja olet suorittanut harjoittelujakson kotihoidossa.

Kouvolan kotihoito tarjoaa eripituisia sijaisuuksia kotihoidon pohjoisella, keskisellä ja eteläisellä alueella. Kotihoidossa työskennellään asiakkaiden kotona. Kotihoitoon kuuluvat kotipalvelu ja kotisairaanhoito sekä saattohoito. Kotihoito auttaa silloin, kun sairauden tai muuten alentuneen toimintakyvyn takia ei enää selviydy jokapäiväisistä toimista itsenäisesti tai omaisten avulla.

Työhön kuuluu perushoidollisia tehtäviä kuten asiakkaan ruokailusta ja puhtaudesta huolehtimista. Lisäksi työhön kuuluu sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoidot. Kuntoutumisen tukeminen on tärkeä osa työtä. Työ on itsenäistä ja monipuolista. Hoitotyössä käytetään apuna uutta terveydenhoidon tekniikkaa. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, työkavereiden tuen sekä mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja oppia uutta.

Kun olet täyttänyt hakemuksen varaa aika haastatteluun. Yhteystiedot löydät alareunasta. Tarkastamme työ- ja tutkintotodistuksesi/opintopistesuorituksesi, minkä jälkeen olet mukana tarkastettuna sijaisena.

Web-osoite: http://www.kouvola.fi Työnantaja: Kouvolan kaupunki Sijainti: 45100 KOUVOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kotihoidon esimies Maare Paljakka puh. 020 6158452, Henkilöstövastaava Tiina Köninki puh. 02061 58630. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KVL-20-380-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 12.08.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45100 KOUVOLA

Yritystiedot

Toiminimi Kouvolan kaupunki Y-tunnus 0161075-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotihoidon sijaishaku, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut Kouvolan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola , osoitteessa 45100 KOUVOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa