Duunitori suosittelee
Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Tehtäviin kuuluu keuhkosairauksien erikoislääkärin tehtävät poliklinikalla sekä konsultaatiot vuodeosastoilla. Ylilääkäri toimii keuhkosairauksien poliklinikan vastaavana lääkärinä ja tehtäviin kuuluu myös osallistuminen suunnittelu- ja kehittämistehtäviin.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun lääkärin pätevyys ja keuhkosairauksien erikoislääkärin tutkinto.

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
Noudatamme 4 kk:n koeaikaa.

Web-osoite: http://www.kouvola.fi Työnantaja: Kouvolan kaupunki Sijainti: 45100 KOUVOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Terveysjohtaja Kari Kristeri, puh. 020 615 9399 etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry. Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45100 KOUVOLA

Yritystiedot

Toiminimi Kouvolan kaupunki Y-tunnus 0161075-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keuhkosairauksien ylilääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Kouvolan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola , osoitteessa 45100 KOUVOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa