Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haemme joukkoomme vakituiseen virkaan geriatria / geriatriaan erikoistuvaa lääkäriä geriatrian poliklinikalle. Työyhteisössä on hyvä ilmapiiri ja riittävä hoitajamiehitys sekä yksi kokenut geriatri ennestään. Työn sisältöä haluamme muokata toiveitasi vastaavaksi. Tarjolla on halutessasi myös työskentelyä Pohjois-Kymen sairaalan vuodeosastolla ja päivystysalueella.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun lääkärin pätevyys ja geriatrian erikoislääkärin tutkinto.

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.
Noudatamme 4 kk:n koeaikaa.

Web-osoite: http://www.kouvola.fi Työnantaja: Kouvolan kaupunki Sijainti: 45100 KOUVOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ylilääkäri Sari Mäkelä, puh. 020 615 5065 etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KVL-20-407-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45100 KOUVOLA

Yritystiedot

Toiminimi Kouvolan kaupunki Y-tunnus 0161075-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Geriatri/ geriatriaan erikoistuva lääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Kouvolan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola , osoitteessa 45100 KOUVOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa