Duunitori suosittelee
Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme joukkoomme Kuusankosken terveysasemalle apulaisylilääkäriä. Apulaisylilääkäri toimii kliinisen työn lisäksi terveysaseman vastaavana lääkärinä sekä lähiesimiehenä terveysaseman lääkäreille. Lisäksi tehtäviin kuuluvat uusien lääkäreiden ja lääketieteen opiskelijoiden perehdyttäminen yhteistyössä koulutusylilääkärin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on yleislääketieteen erikoislääkärin pätevyys tai muu sopiva erikoislääkärin pätevyys tai laillistettu lääkäri ja laaja perehtyneisyys terveyskeskustoimintaan sekä riittävä johtamiskoulutus ja -taito.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.
Virassa noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Web-osoite: http://www.kouvola.fi Työnantaja: Kouvolan kaupunki Sijainti: 45100 KOUVOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Terveysjohtaja Kari Kristeri, puh. 020 615 9399 etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KVL-20-410-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45100 KOUVOLA

Yritystiedot

Toiminimi Kouvolan kaupunki Y-tunnus 0161075-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaisylilääkäri, Kuusankosken terveysasema, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Kouvolan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola , osoitteessa 45100 KOUVOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa