Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asuntomessut Kouvolassa 2019 messutoimisto hakee aluevalvojaa. Kouvolan asuntomessutoimistoon haetaan aluevalvojaa koordinoimaan asuntomessualueen rakentamista. Aluevalvoja osallistuu messujen valmistelutöihin, messuaikaisiin töihin sekä messujen purkamiseen. Aluevalvoja vastaa asuntomessualueelle rakentavien ohjaamisesta ja neuvonnasta. Tehtävään kuuluu Kouvolan kaupungin rakennusvalvonnan tehtäviin ja käytäntöihin perehtyminen. Aluevalvojalta edellytetään rakennusalan korkeakoulututkintoa (rakennusinsinööri AMK, rakennusarkkitehti AMK, dipl.ins., arkkitehti) tai opistoasteen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Kouvola määräaikainen Kouvola vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat määräaikainen Kouvola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kouvolan kaupunki Y-tunnus 0161075-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluevalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Kouvolan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa