Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kouvolan aikuispsykiatrian avohoitopalveluihin haetaan ylilääkäriä. Aikuispsykiatrian avopalveluihin kuuluvat tutkimusyksikkö, hoito- ja kuntoutusyksikkö, ryhmätoimintayksikkö sekä konsultoivat sairaanhoitajat. Ylilääkärin toimenkuva sisältää kliinisen työn lisäksi johtamisen- ja hallinnontehtäviä. Ylilääkäri osallistuu myös mielenterveys- ja päihdepalvelujen kehittämiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn, kehittyvän työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Arvostamme vahvaa kliinistä osaamista, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys ja oikeus työskennellä psykiatrian erikoislääkärinä Suomessa.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.
Virassa noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Web-osoite: http://www.kouvola.fi Työnantaja: Kouvolan kaupunki Sijainti: 45100 KOUVOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Aikuispsykiatrian ylilääkäri Liija Tooman, puh. 020 615 7917 Terveysjohtaja Kari Kristeri, puh. 020 615 9399 etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KVL-20-406-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45100 KOUVOLA

Yritystiedot

Toiminimi Kouvolan kaupunki Y-tunnus 0161075-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aikuispsykiatrian ylilääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Kouvolan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola , osoitteessa 45100 KOUVOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa