Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kouvolan aikuispsykiatrian avohoitopalveluihin haetaan ylilääkäriä. Aikuispsykiatrian avopalveluihin kuuluvat tutkimusyksikkö, hoito- ja kuntoutusyksikkö, ryhmätoimintayksikkö sekä konsultoivat sairaanhoitajat. Ylilääkärin toimenkuva sisältää kliinisen työn lisäksi johtamisen- ja hallinnontehtäviä. Ylilääkäri osallistuu myös mielenterveys- ja päihdepalvelujen kehittämiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn, kehittyvän työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Arvostamme vahvaa kliinistä osaamista, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Kouvola lääkärit Kouvola psykologia ja psykiatria lääkärit Kouvola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kouvolan kaupunki Y-tunnus 0161075-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aikuispsykiatrian ylilääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Kouvolan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus