Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kouvolan aikuispsykiatrian avohoitopalveluihin haetaan ylilääkäriä. Aikuispsykiatrian avopalveluihin kuuluvat tutkimusyksikkö, hoito- ja kuntoutusyksikkö, ryhmätoimintayksikkö sekä konsultoivat sairaanhoitajat. Ylilääkärin toimenkuva sisältää kliinisen työn lisäksi johtamisen- ja hallinnontehtäviä. Ylilääkäri osallistuu myös mielenterveys- ja päihdepalvelujen kehittämiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn, kehittyvän työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Arvostamme vahvaa kliinistä osaamista, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Kouvola lääkärit Kouvola psykologia ja psykiatria lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kouvolan kaupunki Y-tunnus 0161075-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aikuispsykiatrian ylilääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Kouvolan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus