Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kouvolan aikuispsykiatrian avohoitopalveluihin haetaan psykiatrian erikoislääkäriä toimimaan akuuttityöryhmässä. Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvässä työyhteisössä, jossa aktiivisella tiimityöskentelyllä tutkitaan ja hoidetaan avohoidon psykiatrisia potilaita. Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys ja oikeus työskennellä psykiatrian erikoislääkärinä Suomessa. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Virassa noudatetaan 4 kk koeaikaa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Kouvola lääkärit Kouvola psykologia ja psykiatria lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kouvolan kaupunki Y-tunnus 0161075-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aikuispsykiatrian erikoislääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Kouvolan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus