Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko mukaan logistiikan huippujengiin? Haemme palvelukseemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ Toivomme, että hakijoilla on aikaisempaa kokemusta varastotyöstä (esim. paperirullien ja pallettien auto- ja vaunulastaukset, siltanosturin käyttötaito, pyöräkuormaajan ajotaito). Positiivisuus, huolellisuus, työtä pelkäämätön asenne ja asiakaspalvelutaidot ovat edellytys työssä pärjäämiselle. Perehdytämme työntekijät kaikkiin tehtäviin. Rekrytointia hoitaa Lisäpalvelu Kouvola Oy. Käy täyttämässä työhakemus viimeistään 24.10. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Kouvola varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kouvola Cargo Handling Oy Y-tunnus 1838896-3 Toimiala Huolinta ja rahtaus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijöitä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Kouvola Cargo Handling Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus